Jumaat, 30 Mac 2012

jom heboh

wow besnye ptg tdi pergi jom heboh with my mom, sis, bff sy. hehe. minat punye psl tgh pns pon snggu pergi. aduhh manusia2. artis xdop mna ah yg ad cume DJ hot fm sempat jgk lh ambik gmbo bersama2 nye.



apa2 pon hti sy suke, seronok, n gembira. bye. see u next story oke.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Isnin, 26 Mac 2012

thanks buat yg tersyg




thanks buat yg tersyg coz belanje kan sy selipar nike 2. akan sy jaga selipar utk mcm mne sy jge hubungan kita. walaupun bg org lain hadiah 2 x seberapa tpi bg sy hadiah 2 mmg ckp bermkna. thanks coz ikt semuanya ape yg sy nk.
nie selipar nye. thanks awk. syg awk sngt2


THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Ahad, 18 Mac 2012

selamat pengantin baru

17/3/2012 telah pun tibe. tarikh itu yg d nantikan oleh kwnku iaitu fariza n hadi. berlangsungnye majlis perkahwinan mereka berdua. 
ketika ini telah selesai majlis akad nikah. dbar kian hilang ketika ini.
bagai pinang di belah dua.

kamu berdua mmg terbaik.
majlis ini sangat meriah dgn d hadiri beratus2 tetamu. hope korg berdua bahagia. jgn gaduh2. duk elok2. lakukan yg terbaik. kami syg korang

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Rabu, 14 Mac 2012

masa lapang

hai korang semua. sihat ke tak? sy harap korang semua sihat ye. macam mne ngn cuti korang? sy habis kn mse kt trg je mklum lh cuti sklh nie mmg bnyok kenduri. 
sy nk kongsi ngn korang semua hahaha. hri nie sy habis kn cuti sklh nie dgn pergi jln2 pntai je. mklumlah bapa saudara bru blik dri JB so sy ikt je lh die. syok jgk lh. boleh ambik gmbo. mklumlah sy kn suke ambik gmbo.
hehehehh. mase nie sy kt pntai pnda, cendering. nobody perfect. sy simple je orgnye.
my mom n nephew. cute kn. hehhehehe
keluarga bahgia. hehehhee
k bye. rsanye. cutiku amat bermakna sbb menghabiskan mse bersama keluarga.salam

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Isnin, 5 Mac 2012

segala2nya sudah berakhir

 
hai korang sihat x? Hope korang semua sihat.
berbalik pd tjuk d atas. Oke mesti korang tertnya2 kn ape yg sdh berakhir. Ni sy nk story kt korang tpi xleh story pnjang2, sy ringkas kn lh ye. Kisah antara sy dan die sdh berakhir hari ini 5/3/2011 pde pkul 12.21p.m. Walaweh siap lengkap dgn hb n mase lg. 2 semua jdi memori hidup sy n kenangan sy.
Start dr hari ni, jam ni, minit ni, saat ni, bln nie, thn ni, sy dh mule nk lupekan die n nk hidup single tpi x thu ah sapa bile single 2 mgkin sekjp je kot. ape2 pon 2 semua kish lame, xperlu ingt lg cume kite boleh buat memori je.
PUTUS? hahahaha. mesti korang kte sy kurang siuman kn. Putus pon boleh suke knpe x sdh? Buat ape bersdh krne lelaki. Kumbang bukan sekor so bia kn die pergi. Anggaplah semua 2 xde jodoh antara sy dan die. Mungkin sy akan dpt yg lbh baik dri die n die boleh dpt yg lbh baik dri sy. Sy x kte pon die x terbaik tpi nk buat mcm mne kn semua 2 ketentuan drpd ILAHI. Sy terima dgn hti yg terbuka. Sy sentiase doakan yg terbaik utk die.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..