Sabtu, 29 September 2012

tugas student nurse

anda semua knl x bju ape nie? nie lh bju nurse. sy sekrg nie study utk mnjdi seorg nurse yg berjaye. sy telah memenuhi kehendak keluarga n org tersyg utk melihat sy menjdi nurse. bkn mudah menjdi student nurse nie. kelas x kira mse. pg @ ptg @ mlm. ikt suke lecture lh nk buat kls mse2 mne pon. satu lg subjeknye agak mncbr lh. sy dh abis prtikal n then tnggu final esk ari selasa nie n sy mula lh cuti sem selme 1 bln lbh. bes kn cuti lme2. 
with my CI. mse nie pratikal dkt muadzam. CI 2 ialah ketua mse pratikal. she is the best. sporting giler. 
korang tlng doakan semoga kami semua boleh jwb final exam ngn baik n then llus semua. x nak repeat2 lg. azabnye klu repeat paper nie. gudluck for u semua.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Ahad, 6 Mei 2012

ini lh yg pernah aku rsa




boy : awk...maafkan sy..
girl : ye....kenapa awk minta maaf?
boy: sbb sy dah tinggalkan awk..sy dah sakitkan hati awk...sy korbankan cinta awk
demi cinta org yg lukakan hati sy dulu...maafkan sy...please...
girl : :)
boy : kenapa awk senyum...kenapa diam je... awk maafkan sy?
girl : yeee...sy maafkan awk...
boy: betul?
girl : betul...dh lama dh sy maafkan awk...tapi...
boy : tapi ape?
girl : tapi....tidak mungkin sy menerima awk lagi...sebab semalam awk tinggalkan
sy tanpa kasihan..tanpa mempedulikan sy...tanpa menghargai hati sy...demi
org yg awk cintai... dulu...sy pernah ubati luka awk...sy rawat awk...sy beri
cinta dan kasih syg sy unt awk...sampailah awk sembuh..lepas tu...awk dah
kembali ceria...tapi "virus" itu dtg lagi......awk buang ubat awk...awk rela
diserang virus tu lg...sekarang....awk sakit lg.....dan hari ni awk mula
memerlukan ubat itu...awk igt x...awk dh buang ubat tu...dan x mungkin awk
akn mjumpai ubat y same...carilah ubat lain...kerana x mustahil jika awk
sembuh lg dengan ubat y same...awk akan buang lg ubat tu... ;')
boy: awk....
girl : itulah namanya...TAKDIR CINTA... assalamualaikum.... :) Single j laaaaa :)

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Selasa, 24 April 2012

maafkan diri ini


B. syg btl2 mitok maaf psl bdk 2 post d wall syg yg love2 2. mmg btl2 syg x thu sape die. syg x boh baloh ngn b. syg bnyok ngt mslh ngn keluarge nie. maafkan syg. 
maafkan syg sbb buat b jelous mmg syg btl2 x thu sape die. lps2 pon b jdi gnie. b kte b x boh baloh dh kn ngn syg. so syg x thu sape die n syg x knl pon sape die. aduhhh bnyok kn dugaan sjak kite couple kn. mgkin ngn dugaan yg bnyok nie hubungan kite akan kekal kn syg. syg selalu doakan semoga hubungan kite kekal.
x boh ngis2, x boh sedih2. syg nk bhgia ngn b fhm x?

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Jumaat, 13 April 2012

perlukah bg peluang ke 2

hai korang semua. ape khbr? sy kecewa lh syg. mesti nk thu knpe sy kecewakan so skrg nie sy nk crte ckt2 je lh psl ape yg sy hdpi nie tkt ad plok yg terase hti ngn story sy nie kn mklum lh.
sekelip mata awk berubah krne ex-gf awk coll awk. sy x kisah lh klu awk nk terime die pon tpi lepaskan sy ngn cre baik. nie ade ke ptt nk trik blik kte2. sdp2 je nk tarik blik kte2 awk sdgkan awk x pernah pon fikir perasaan sy kn mse awk buat 2. ptt ke sy bg peluan ke 2 utk awk. sy tkt nk bg peluang ke 2 sbb sy tkt perangai awk yg lme akan berulang lg.
hari-hari beginie lh sy teruskan kehidupan sy. sy keseorangan.
sorry sngt2 sy x thu ah perlu ke x sy bg peluang ke-2 2 utk awk. buntu memikirkan semua nie.
setiap waktu solat sy sentiase berdoa agar dipermudahkan segale urusan sy. klau lh awk jodoh sy rapatkan lh hubungan sy ngn awk.
mgkin bile hti sy terbuka sy akan terima awk.
k smpai stkt nie je story sy. bye. salam

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Khamis, 12 April 2012

tenangkan fikiran

hai guest. how are u. i hope u happy. ari nie kuor ngn member2 tenangkan fikiran yg serabut di kepala. aduhhh. kenape dugaan bnyok ngt yg menimpa diri ini. sy thu ade hikmah di sebalik dugaan ini tpi sy x snggup hadapinye :(. sedih sngt2


driver baru. hahahaa


kawan selamanya

apabila bersama2 kwn semua masalah hilang tpi bile duk sorg2 kepala aq mula serabut. aduhhhh. YA ALLAH TABAHKAN LH HATI HAMBA MU UNTUK TERIMA UJIAN MU INI. AMIN

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Jumaat, 30 Mac 2012

jom heboh

wow besnye ptg tdi pergi jom heboh with my mom, sis, bff sy. hehe. minat punye psl tgh pns pon snggu pergi. aduhh manusia2. artis xdop mna ah yg ad cume DJ hot fm sempat jgk lh ambik gmbo bersama2 nye.



apa2 pon hti sy suke, seronok, n gembira. bye. see u next story oke.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Isnin, 26 Mac 2012

thanks buat yg tersyg




thanks buat yg tersyg coz belanje kan sy selipar nike 2. akan sy jaga selipar utk mcm mne sy jge hubungan kita. walaupun bg org lain hadiah 2 x seberapa tpi bg sy hadiah 2 mmg ckp bermkna. thanks coz ikt semuanya ape yg sy nk.
nie selipar nye. thanks awk. syg awk sngt2


THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Ahad, 18 Mac 2012

selamat pengantin baru

17/3/2012 telah pun tibe. tarikh itu yg d nantikan oleh kwnku iaitu fariza n hadi. berlangsungnye majlis perkahwinan mereka berdua. 
ketika ini telah selesai majlis akad nikah. dbar kian hilang ketika ini.
bagai pinang di belah dua.

kamu berdua mmg terbaik.
majlis ini sangat meriah dgn d hadiri beratus2 tetamu. hope korg berdua bahagia. jgn gaduh2. duk elok2. lakukan yg terbaik. kami syg korang

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Rabu, 14 Mac 2012

masa lapang

hai korang semua. sihat ke tak? sy harap korang semua sihat ye. macam mne ngn cuti korang? sy habis kn mse kt trg je mklum lh cuti sklh nie mmg bnyok kenduri. 
sy nk kongsi ngn korang semua hahaha. hri nie sy habis kn cuti sklh nie dgn pergi jln2 pntai je. mklumlah bapa saudara bru blik dri JB so sy ikt je lh die. syok jgk lh. boleh ambik gmbo. mklumlah sy kn suke ambik gmbo.
hehehehh. mase nie sy kt pntai pnda, cendering. nobody perfect. sy simple je orgnye.
my mom n nephew. cute kn. hehhehehe
keluarga bahgia. hehehhee
k bye. rsanye. cutiku amat bermakna sbb menghabiskan mse bersama keluarga.salam

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Isnin, 5 Mac 2012

segala2nya sudah berakhir

 
hai korang sihat x? Hope korang semua sihat.
berbalik pd tjuk d atas. Oke mesti korang tertnya2 kn ape yg sdh berakhir. Ni sy nk story kt korang tpi xleh story pnjang2, sy ringkas kn lh ye. Kisah antara sy dan die sdh berakhir hari ini 5/3/2011 pde pkul 12.21p.m. Walaweh siap lengkap dgn hb n mase lg. 2 semua jdi memori hidup sy n kenangan sy.
Start dr hari ni, jam ni, minit ni, saat ni, bln nie, thn ni, sy dh mule nk lupekan die n nk hidup single tpi x thu ah sapa bile single 2 mgkin sekjp je kot. ape2 pon 2 semua kish lame, xperlu ingt lg cume kite boleh buat memori je.
PUTUS? hahahaha. mesti korang kte sy kurang siuman kn. Putus pon boleh suke knpe x sdh? Buat ape bersdh krne lelaki. Kumbang bukan sekor so bia kn die pergi. Anggaplah semua 2 xde jodoh antara sy dan die. Mungkin sy akan dpt yg lbh baik dri die n die boleh dpt yg lbh baik dri sy. Sy x kte pon die x terbaik tpi nk buat mcm mne kn semua 2 ketentuan drpd ILAHI. Sy terima dgn hti yg terbuka. Sy sentiase doakan yg terbaik utk die.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Rabu, 29 Februari 2012

hati yg ikhlas mencintaimu

hai korang. Korang shat ke x? hope shat semua ek. Oke berbalik pde tjuk di ats ek. Saya nk buat pengakuan bhwa sy nie mmg ikhlas mencintai sie insan yg teristimewa dlm diri sy :D.
Tapi apakan daya, semakin hri semakin rengan hubungan antara sy n dia. Tapi skrg nie npok berubah kt arh yg baik, Alhamdulilah. semoga hri2 brkutnye lebih baik dri ape yg sy mhukan. 
Dulu abg ad kte kt ayg yg abg nk ke ayg sorg je. Oke sekrg nie abg dh dpt ayg kn so jge lh ayg ngn sebaik yg mungkin. Dulu mse mule2 couple n nk buat relationship, abg ad ckt kt ayg yg abg x akan tukor relationship 2. Kalau tukor pon mgkin kite akn tunang n then khwin. Moga kte2 abg 2 akan abg tunai n menjdi kenyataan.
Dulu mse blm couple abg tnye bnyok kt ayg btl ke single nie. x cye single sbb awk terllu cun. Ya ALLAh mne ad ayg cun pon. Abg kte abg suke tgk gmbo ayg tpi ade ke skrg ni abg masih buat mcm dulu lg? Ayg pernah kte kt abg, ayg rse ayg x lyk jdi isteri abg tpi abg kte ayg nie terllu layak. tq abg sbb mecintai ayg. Ayg doakan kite bhgia n kekal hingga akhir hyt. AMINNNNNNNNNNNN

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Isnin, 27 Februari 2012

rakan istimewa

Mimi nk tnggalkan aq ngn ida lgi. Mimi nk g keje kt KL. Hari nie yg belnja aq mkn kt kedai dik ein. Lepak2 dulu, bes jgk. Tapi ade kenangan bersamanya tdi.
2 die. Aku lh pling uduh skali. tapi ape2 pon aq suke kwn ngn die. 
Ya allah gediknye kami berdua. hahaa.
Nie lh mimi nye. hehe. iler2 skmo klu ambik gmbo.
Sedia maklum kami memang suke ambik gmbo. Ke mana kami pergi mesti ambik gmbo. Buat kenangan ktekan. Bukan nk buat kenangan sngt tpi kami mmg ambik gmbo xgedik mne pon kn.
k bye. see u next story

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Jumaat, 24 Februari 2012

pertemuan & perpisahan

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Andai sudah tiba masanya berpisah jua. Sama ada masa yang memisahkan kita atau pun maut. Kita pasti akan berpisah...
Dan aku juga pernah melaluinya. Amat perit apabila berpisah. Namun, aku tetap tabahkan diri demi masa depan aku dan kerjaya aku.

Cuma di ingatkan sekiranya pasangan apa sekali pun, kalau dah berpisah itu, hadapilah dengan tenang. Sapa yang nak berpisah kan? Kita hanya mampu merancang, ALLAH yang menentukan segalanya. Pasti ada hikmah di sebaliknya. Banyak kan berdoa pada ALLAH, permudahkan perjalan kita.

Namun disebalik perpisahan yang kita hadapi pati ada hikmahnya. ALLAH adakan perpisahan itu adalah untuk menguji kita. Setakat mana kesabaran kita. ALLAH x akan uji hambanya melebihi kemampuan hambanya. ALLAH maha adil. Mungkin kalau kita terlalu bhgia, kita x ingatkan DIA, DIA adakan perpisahan untuk kita mengingatiNYA.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Rabu, 22 Februari 2012

buat kau insan yg tersayang

Wahai angin tlg sampaikan padanya
Katakan pd bulan dan bintang yg menjdi saksi
Aku di sini hampir mati
Menahan segunung rindu padanya
Aku hampir gila kerana memuja merah si bunga

wahai org disana yg ku puja puja
haruskah engkau membisu begitu
ibarat ak mcm tiada apa
xpernahkah sekalipun kau pandang ak di sini
yg benar benar ikhlas cintaku
ak yg selalu memanggil namamu,
ak yg selalu sepi merinduimu
ak yg hampir jatuh kerna menyintaimu

wahai putera hatiku
tolonglah buat kali terakhir
pandanglah wajahku
tataplah mataku
rasailah denyut nadiku
cinta mulus ini benar2 asli
benar2 sejati
kerna ak mahu
kau jd permaisuri hidupku
sampai kita tua

berapakah harga ketawa yang diakhiri
dengan tangis?tentu tidak semahal
harga gurau-senda yang diakhiri
dengan senyuman... 
selamanya


THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Selasa, 21 Februari 2012

kene tuduh

YA ALLAH beratnya ujian yg kau berikan kt aku. Aku tetap tabah menghadapi ujian yg kau berikan kt aku. Aku terima ngn hati yg terbuka. Mungkin ALLAH nk uji setakat mna kesbran aku menghadapi ujian ini. Aku thu ALLAH akan bg ujian x berat mna layak utk manusia 2 hadapi. Mgkin aku lalai selame ni. Sekrang sy dh sdr. Thankss ALLAh bg ujian nie. Tapi ku hambaMU yg lemah. TOLONG sy hadapi ujian ini kawan2. Sy perlukan awak kwan2. 
Hari baca punye baca komen kt status yg tersyg, ad sorg bdk puan 2 kte sy mrh die main poke2 ngn pkwe sy. YA ALLAH bile sy mrh?? ad bukti ke semua 2 yg sdp sngt kte sy g2? sy nk tgk bukti 2. tolong tunjuk bukti 2 kt sy. plizzz. sy x pernah mrh kau pon. kenapa kau tuduh aq sebegitu? kau nk hubungan aq terhenti smpai cnie je ke? kau xthu ke memusnahkan hubungan org berdosa. pliz jgn tuduh sy lg. klu x puas hti ngn sy, ckp lh elok2 kt sy.
sy sntiasa doakan agar ALLAH bg hidayah kt bdk nie. jgn buat org gnie lh syg. xdop perasaan ke awk wt org gnie?? sy sedih sngt2. siap galok2 ag komen ngn bdk 2. hati awek mne x jelous. sy ttp sbr ngn dugaan nie. YA ALLAH KUATKAN SEMANGAT AKU HADAPI UJIAN INI. (AMIN).

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Isnin, 20 Februari 2012

aku sayang cinta kamu

sayang. wow besnye ari nie dpt bonus besday sempena besday my frend (acik). bes jgk lh gayut ngn tersyg tpi x gayut mne gk. nk buat gne asyik xdop mood je. sy pon xthu sbb ape. mgkin slh sy kot. tpi sy x thu npe slh sy.sy sbr ngn karenah awk syg.
awak sy nk buat pengumuman 1 nie. "SAYA NK KBO KT AWK YG SY SETIA NGN AWK, JGN CURIGAKAN SAYA". sy pon hrp awk setia mcm mne sy setia ngn awk.
mlm nie hrp sngt nk ckp lame ngn awk, sy nk ketawa ngn awk, nk suke ngn awk. pliz hiburkan hati sy ngn gelak tawa awk neh. i love u sayang. sy hrp sy boleh bonus besday selame 7 hri ngn bnde ngn bermanfaat bersama awk. 
sy rindu gelak tawa awk yg dulu. pliz kembali kn awk yg dulu utk gembirakan hati sy yg suram nie.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Khamis, 16 Februari 2012

perubahan

hai korang. sy update blog nie bkn utk mintak simpati dri kamu semua tpi sy cume nk kongsi crte n ape yg sy rse sama2 ngn korng.
hari semakin hari sy n die hidup bersama tpi bnyok sngt perubahan terhdp diri die. sy xboh die yg sekarang tpi sy nk die yg dulu. sy suke perangai die yg dulu.
dulu, bile nk on9 je msti ckp kt sy tpi sekrg nie dh tidak. sy xpernah po on9 tnpa izin dari die tpi adekah die bls ape yg sy lakukan kt die? tidak kn? so sapa x sedih?
dulu, suara bile ckp ngn sy xpernah pon tnggi tpi skrg nie ckp dgn sy mcm ckp ngn member2 die.
dulu, selalu ad mood, sellu lyn sy dgn penuh kasih sy tpi sekrg nie ade ke? xdop kn? sellu xdop mood, ktenye letih. tpi sy letih jgk ade ke sy buat awk mcm nie? xdop kn. sy xboh hati awk kecewa bile sy wt awk g2. sy xboh hati awk sedih mcm sy sedih awk lyn sy. sy nk sy je rse semua 2.
suatu hari nanti mutiara sy akn jatuh dkt pipi sy d sbbkan sy x thn sngt2. buat mse sekarang nie sy akan bersbr. sy mitok maaf andai mutiara sy membasahi pipi sy sbb sy dh cube thn kn drpd mutiara sy terkeluar tpi klu x boh thn jgk ianya akan jtuh tnpa sy mitok. sy thu awk x suke sy ngis tpi apakan dye andai sy x thn lg.
i love u. sy nk awk yg dulu sayang <3

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Ahad, 12 Februari 2012

sorry sngt2 awak

To my love. I'm sorry. Sorry dh disbbkan psword fb hubungan kite gaduh n jdi mcm nie. Dlm nie sy nk bgthu kt awk, yg sy nie mmg xdop d sbbkan psword fb awk. Sy tkt nk bgthu kt awk dlm fon sbb tdi kn kite dh gaduh. so sy x boh gaduh lg. sy cube thn perasaan sy sbb sy xboh hubungan kite setkt nie je. Sy masih sygkan awk lh bdk kecek.
Sorry sbb sy x lyn awk ckp ngn sy mse sy g kedai tdi. Sorry sy sombong ngn awk tdi. Sorry sngt2 sbb sy xdop mood. Sape yg buat sy xdop mood? Awak jgk kn? So awk xleh nk kte ape2 ah. Mgkin lps awk cll sy mlm nie, mood sy oke blik kot. Thanks sbb sbr dgn perangai sy nie.
Yeah awk kte psl fb pon nk bloh. kes kecek je tpi hti sy xleh. Sy mmg ssh nk cye kt org lh awk. Nk buat mcm mne mmg dh perangai sy gnie. So awk terime je lh ek ngn perangai sy nie. 

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Khamis, 9 Februari 2012

KeNaPa ALLAH KeTeMuKaN KiTa DenGaN oRG YaNg SaLaH

Memang sakit bila cinta yg kita dambakan selame ini tak dihargai oleh insan yg bernama kekasih, apatah lagi dibuang begitu saja... Tapi, itulah juga petanda terbaik untuk diri dan kehidupan kita pada masa akan datang.
1. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar, masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.
2. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik.
3. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH
4. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat rasa KASIH SAYANG YANG TERBAIK, KHAS UNTUK DIRI KITA
5. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH, PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan.
6. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yg tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya.
7. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita jadi MANUSIA YG HEBAT JIWANYA
8. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH
9. Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YG TAK SELAMENYA KEKAL 
wahai sahabat yg kecewa, menderita dan sensara kerana cinta, fahamilah bahawa kehidupan kita semakin sampai ke penghujungnya.
Hari esok pun kita sendiri tak pasti samada menjadi milik kita. Gapailah keredhaan ALLAH dengan melaksanakan suruhanNYA, dan meninggalkan laranganNYA
PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNYA yg menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNYA.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Rabu, 8 Februari 2012

kenapa dgn awk hari nie

Awak knpa ngn awk hri nie?? Xdop mood semcm je. Ape slh sy. Bila sy tnye awk ape slh sy, awk x kbo kn? Sy nk sngt2 awk jjur ngn sy. Plizz jujur ngn sy.
Mungkin psl sy ltk g2 je ke tepon awk? Sori ah psl sy ltk tepon g2 je sbb sy berase hti ngn awk. Sy xleh jnji ngn awk yg sy x akn wt dh g2 tpi sy niat sy g2 ah. Sy nk berubah demi kebhgian kita. 
MAAFKAN SAYA AWAK. Awk pon thu kn manusia x sempurna so maafkn lh kesilapan sy 2. Sy nk awk mcm dulu seorg yg hepi yg boleh buatkan sy hepi. 

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Isnin, 6 Februari 2012

tarikh istimewa

26/1/2012 tarikh yg paling bermkne buat nabila & faqih. Xakan sy lupekan tarikh nie tpi mgkin sy akan lupe bile kami dh xada jodoh. Sy mitk elakkan drpd xdop jodoh 2 sbb terllu brt utk terime semua 2.
Kami bersatu apabila si die tman sy prgi kt bitara sbb hri yg same 2 sy ad test ngn jpj so hri 2 sy srh die teman sbrnye nk uji die je snggup x die bgn jam 6 pg n x tido utk teman sy. Tpi die snggp je buat semua 2 walaupun mase 2 kami blm ad ikatan istimewa.
Lps kami berjumpa 2 msing2 pon dh ad perasaan so sy terima keputusan drpdnye utk hdup bersama. sy doakan agar kami sentiasa bhgia hngga ke akhir hyt. kami minta yg terbaik drpd-NYA. amminnn. 

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Khamis, 2 Februari 2012

kami waris :D

Sukanya sy bila dpt thu sy dgn si buah hati kecek sy waris dgn sy hahhahaa. Mula2 thu kami waris2, sy tnya dia tnggal kt mna n then dia ckp dia tnggal kt cnie2.. Lps2 fkir kt kg 2 kebanyakkannye waris sy duk c2 hehhehe. 
Sy tnye lh my mom n then die terus knl hehehe. SUkanya sy. Dia pon tnye jgk kt your father. Mgkin cinta kami direstui kot hahhaha. 
Sy doakan moga kami bhgia <3<3<3. K bye

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

Rabu, 1 Februari 2012

permulaan cinta kami(cinta mukabuku)

Nabila nk crta kt korang mcm mne nabila mula2 knl ngn buah hati kecek nabila nie hahaaha. 
Mula2 die hntr chat kt Nabila dlm fb tpi msa 2 member Nabila (ROHAIDA)yg bls chat die 2. Konon2nye xboh lyn ah. Lps2 die tekel punya tekel entah mcm mana hti terpaut dgn die hahha. 
Dia yg bg phone n then nabila pon miscol je lh sbb tkt die ckp Nabila sombong plok.hehe
Nabila mula2 ingtkn nk kwn biase je tpi die nk mmg terllu baik ah. Dgn cra tiba2 hti nabila terpaut ngn die mgkin dgn die nie seorg yg sbr, jjur, n baik. 
k ah setkt nie je Nabila update blog. k bye.

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..

TESTING2 !

 hye saya nabila !!

THANKS SUDI BACE N JENGUK..PEACE..